CNC-koneistus ja -sorvaus

CNC-koneistus on yksi osakokonaisuus monipuolista valmistustarjontaa. Koneistukset toteutetaan nykyaikaisilla ja moderneilla teknologioilla, joka takaa kilpailukykyisen valmistuksen. Meiltä saat myös muilla teknologioilla valmistettuja komponentteja, kuten ohutlevyosat, sorvatut ja tarvittaessa pintakäsiteltynä. Valitse yksi toimija, joka tekee kerralla valmista!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuolinen palvelukokonaisuus

CNC-koneistus ja -sorvaus ovat osa monipuolista palvelukokonaisuuttamme. Laaja-alaisen osaamisemme vuoksi pystymme yhdistelemään eri teknologioita, ja toteuttamaan valmiin tuotteen koneistettuna, sorvattuna, lävistettynä, liitettynä ja pintakäsiteltynä. Käyttämämme koneet ja laitteet ovat uusimmilla teknologioilla varustettuja. Esikokoonpano- tai loppukokoonpanotyöt ovat osa palveluamme. Pyrimme olemaan merkittävä sopimusvalmistaja asiakkaillemme.

Olemme erikoistuneet pieniin ja keskisuuriin sarjoihin. Työstettäviä materiaaleja ovat esim. alumiini, kupari, messinki, teräs. Palveluihimme kuuluu myös muovin sorvaus asiakkaan tarpeiden mukaan. Muovi on erikoismateriaali, jonka työstämisessä kannattaa luottaa ammattilaiseen!

Palveluihimme kuuluu:

  • CNC-koneistus (alle 800 mm)
  • CNC-sorvaus tankoautomaateilla (alle 60 mm)
  • Ohutlevytyöt
  • Pintakäsittelyt
  • Liittämiset
  • Kokoonpano
  • Sähköiset komponentit

Ota yhteyttä »

CNC-koneistus käynnissä

CNC-työstö ja muu valmistusprosessi

Valmistamme tuotteita yksittäisinä kappaleina, sarjoina ja suurempina osakokonaisuuksina. Koko valmistusprosessi hoituu kauttamme, joten asiakkaanamme voit jättää kaikki työvaiheet meidän huoleksemme ja keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Kokonaisvaltainen CNC-työstö sisältää tarpeen mukaan kaiken aina materiaalihankinnoista CNC-koneistukseen ja pintakäsittelyyn asti.

Takaamme tuotteillemme korkean laadun ja nopeat toimitukset. Jos hoidamme koko prosessin, pystymme kontrolloimaan tuotteen laatua alusta loppuun. Samalla asiakkaamme ei tarvitse useita alihankkijoita.

Sopimusvalmistus ja järjestelmätoimitus

Laaja-alaisten valmistusteknologioiden ansiosta voimme tarjota asiakkaille merkittävän sopimusvalmistuskumppanuuden. Asiakkaamme voivat ulkoistaa omaa puolivalmistuotantoaan ja vähentää samalla toimittajarajapintojaan keskittämällä kappaleiden kokonaisvaltaisen valmistuksen yhteen paikkaan.

Kauttamme myös varastointipalvelut

Sopimusvalmistuksessa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös puskurivarastointia sekä osavalmis- ja valmisvarastointia. Asiakas voi tilata tuotteet tarpeen mukaan, jolloin tilauksia ei tarvitse ylimitoittaa. Samalla asiakas voi aina luottaa tuotteen laatuun ja hintaan.

Laitila Coating palveluksessasi

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen sopimuskumppani, jonka erityisosaamista on CNC-koneistus ja muut monipuoliset kappaleiden työstömenetelmät. Käytössämme on laaja, moderni konekanta, jota pyrimme kasvattamaan entisestään.

Toimitilamme sijaitsee Laitilan keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!