Ohutlevytyöt

Meiltä saat monipuoliset ohutlevytyöt. Laitila Coatingilla on osaava ja ammattimainen henkilökunta ja moderni ja nykyainen tuotantoteknologia ohutlevyosiin. Tarjoamme siis myös ohutlevyosien valmistukseen käyttöösi monipuolisen palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nykyaikainen konekanta

Nykyaikainen konekantamme ja elektrolyyttiset pintakäsittelyt ja maalaukset mahdollistavat koko tuotantoketjun valmistumisen saman katon alla. Olemme monipuolinen kumppani, joka tekee ohutlevytyöt, sorvaukset, koneistukset, virtakiskot ja pintakäsittelyt asiakkaan toiveiden ja vaatimusten mukaan. Tämä tarjoaa asiakkaidemme tuotantoon joustavuutta ja nopeuttaa tuotantoprosessia.

Palvelumme

  • CNC-ohutlevytyöt
  • CNC-vesileikkaus
  • Lävistys
  • Taivutukset
  • Kierteet
  • Pintakäsittelyt
  • Insertit

Kysy lisää palveluistamme »

Esimerkkikuva valmiista levyrakenteesta

Levyrakenteiden työstömenetelmät

Ohutlevytyöt voidaan materiaalista ja sen paksuudesta riippuen toteuttaa joko levytyöstökeskus-, laser- tai vesileikkuumenetelmällä. Teknologia valitaan asiakkaan tuotteen, tarpeen ja laatuvaatimusten mukaan.

Eri kokoluokat

Paksut (yli 6 mm) kupari- ja alumiinilevyt sekä erikoismateriaalit, kuten muovit, leikataan pääsääntöisesti vesileikkuumenetelmällä. Levytyöstökeskuskapasiteettimme kattaa 0,5 mm-6 mm:n rakenteet ja lasermenetelmä 0,5 mm-12 mm:n rakenteet. Materiaalit, joita työstämme, ovat kupari, alumiini, teräs, sen eri seokset sekä muita erikoismateriaaleja.

Vesileikkaus monipuolisesti eri materiaaleille

Ammattilaisen toteuttama teräksen tai muiden materiaalien vesileikkaus on luotettava tapa tarvitsemiesi kappaleiden valmistamiseen. Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme, niin osaamme auttaa sinua juuri tarpeidesi mukaan.

Pintakäsitellyt ohutlevytyöt

Ohutlevytyöt voivat tarkoittaa usean teknologian yhdistämistä samaan komponenttiin. Pystymme tarjoamaan monipuolisesti erilaisia teknologioita, jotta pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Toteutamme myös levytöihin liittyviä lisätarpeita. Pystymme esimerkiksi liittämään lastuavalla menetelmällä, kuten sorvaus tai koneistus, valmistetun osan ohutlevytuotteeseen. Osaava pintakäsittely on edelleen merkittävä osa näitä tuotekokonaisuuksia. Tämä takaa tuotteiden korkean kokonaislaadun.

Laitila Coating kumppaniksi?

Olemme täyden palvelun sopimuskumppani, joka tarjoaa asiakkaalleen nopean ja joustavan kumppanuuden. Näin voimme varmistaa tuotteiden laadun, joustavan ja nopean läpimenon sekä kilpailukykyiset hinnat.

Saat meiltä Laitilasta laadukkaat virtakiskot, ohutlevytyöt, CNC-koneistukset ja -sorvaukset, liittämiset ja pintakäsittelyt. Meiltä saat myös logistiikan tuen, varastoinnin ja sopimusvalmistuksen.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ole yhteydessä. Autamme mielellämme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!