Virtakiskot

Valmistamme virtakiskot kuparista ja alumiinista korkealla ammattitaidolla kaikkiin sähköteknisiin ratkaisuihin. Meiltä saat vakiokokoiset profiilikiskot ja räätälöidyt virtakiskot asiakkaan omien kuvien pohjalta. Kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suuret ja pienet virtakiskotyöt

Toteutamme pienet ja keskisuuret sarjat sekä suuremmat sarjakokonaisuudet asiakkaamme tarpeen mukaan. Virtakiskot valmistetaan lävistämällä, katkaisemalla, taivuttamalla, koneistamalla ja pintakäsittelemällä. Osat voidaan tarvittaessa pinnoittaa esim. tinaamalla, niklaamalla, hopeoimalla tai erilaisilla yhdistelmillä. Tuotannossamme on myös 3D-taivutusautomaatti, joka mahdollistaa myös pyöreiden virtakiskojen käytön eri sovelluksiin.

Monipuoliset palvelut saman katon alta

Monipuolinen osaaminen ja erilaisten teknologioiden yhdistäminen tekee kumppanuudesta kanssamme kannattavaa. Saat virtakiskot, koneistukset, ohutlevyosat, liittämisen, pintakäsittelyn ja inserttiasennukset kaikki samasta paikasta, joten asiakas voi itse keskittyä vain omaan osaamiseesi.

Palveluihimme kuuluu:

  • Kupari- ja alumiiniprofiilit, myös pyöreät tangot (max. 28mm)
  • Lävistys
  • Katkaisu
  • Taivutus (CNC-3d Taivutukset)
  • Kierteitykset
  • Pintakäsittelyt
  • Inserttiasennukset

Kysy lisää palveluistamme »

Valmiita virtakiskoja

Kiskotyöt eri liitosteknologioilla

Valmistamme virtakiskot asiakkaan kuvien pohjalta suoraan kohteeseen sopiviksi. Hyödynnämme työssämme laajasti eri teknologioita, jotta pystymme toteuttamaan laadukkaita tuotteita mahdollisimman monipuolisesti. Käytämme tarpeen mukaan esimerkiksi liitostekniikoita kuten erilaisia hitsauksia ja juottamista.

Inserttiasennukset ja koneistus

Valmistamiimme tuotteisiin, kuten virtakiskoihin ja ohutlevyosiin, asennetaan tarvittaessa lisäinsertit, kuten mutterit, holkit ja niitit. Voimme valmistaa myös insertit itse tai käyttää standardi-inserttejä.

Pystymme myös samalla kertaa koneistamaan virtakiskot, ja tehdä niihin tarpeen mukaan esimerkiksi kierteitä ja reikiä.

Kupari- ja alumiinikiskot ammattitaidolla

Olemme virtakiskojen valmistuksessa Suomessa merkittävä toimija. Työstämme kupari- ja alumiinivirtakiskoja tuhansia kiloja vuorokaudessa. Monipuolisten pintakäsittelyvaihtoehtojen ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme laaja-alaiset pintakäsiteltävät tuotekokonaisuudet.

Pintakäsittelyn merkitys osana tuotteiden valmistusta korostuu entisestään tulevaisuudessa. Osaavan pintakäsittelyn ansiosta pystymme hallitsemaan tuotteiden kokonaislaatuvastuun.

Ota yhteyttä Laitila Coatingin osaajiin

Toimipisteemme sijaitsee Laitilassa loistavien liikenneyhteyksien päässä Varsinais-Suomessa. Asiakkaita meillä on ympäri Suomen. Ota meihin yhteyttä, niin neuvotellaan yhdessä juuri sinun tarpeitasi mahdollisimman hyvin vastaava ratkaisu!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!